Contact

Contact & Klantenservice

Kijk voor vragen over onze producten eerst op de pagina veelgestelde vragen . Je kunt contact met ons opnemen door het invullen van het online contactformulier hieronder, door ons e-mailen, te schrijven of door te bellen. We beantwoorden graag al je vragen over onze producten en kunnen je eventueel ook helpen je bestelling online of telefonisch te plaatsen.

Helaas kunnen we je niet helpen met vragen over Kartalin-aankopen die bij één van onze wederverkopers zijn gedaan. Neem in die gevallen rechtstreeks contact op met de (web)winkel waar je de aankoop hebt gedaan. Klik hier om alle winkels te vinden.

ContactformulierE-mail:
info@kartalin.nl

Schrijven:
Als je ons wilt schrijven, stuur je post dan naar het volgende adres:

Kpostzegelartalin.nl
Rooseveltstraat 14c unit 6
2321 BM Leiden
The Netherlands

Telefonisch:
06-47004538
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur. Als de voicemail ingeschakeld staat, spreek dan kort in waar je voor belt. Voor dringende zaken wordt je altijd snel mogelijk teruggebeld. Vanuit het buitenland bel je +31647004538.

 

Handige links

Ontdek of Kartalin ook voor jou werkt


Bestel direct

Disclaimer: Kartalin is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om huidziektes en huidaandoeningen te voorkomen of te genezen. Specifiek genoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of dermatoloog.