Nieuw webdesign voor Kartalin

kartalinnieuwdesign

Zoals de vertrouwde bezoeker misschien is opgevallen heeft Kartalin een kleine facelift gekregen. Zo hebben we onder andere een nieuw design, een ‘responsive design’ (past zich automatisch aan bij kleine beeldschermen en telefoons), maar de grootste verandering zit in de blog en reviews.

We willen graag opener en interactiever met de Kartalin gebruikers communiceren. Met onze nieuwe website kunnen we gemakkelijk blogs posten (en zullen dat dan ook regelmatiger gaan doen), waar mensen reacties op kunnen geven. Ook het plaatsen van een review kan nu een stuk makkelijker en gaat bovendien vrijwel geheel automatisch, hierdoor hoeven wij deze niet meer handmatig toe te voegen. Ook dit zal betekenen dat er veel regelmatiger ervaringen van anderen te lezen zullen zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. marianne schreef:

  Ik vind het jammer dat er zoveel overheen komt voor verzenden, voor mij een reden om er niet mee te beginnen. Je bent toch in de 40 euro kwijt.
  Dus ik wacht tot het misschien ooit in de winkel komt

  Vriendelijke groet Marianne

  • Kartalin.nl schreef:

   Beste Marianna,

   We begrijpen dat het vervelend is dat er nog verzendkosten bovenop komen. Wij hopen deze kosten in de toekomst ook zeker omlaag te kunnen krijgen.

   Gelukkig zijn we inmiddels in een aantal winkels/apotheken/praktijken in Nederland en België te vinden. Kijk voor een complete lijst van verkooppunten alsjeblief op “Waar te koop”, hopelijk is er ook een locatie bij jou in de buurt. Ons doel is om deze lijst uit te blijven breiden.

   Indien je nog vragen hebt, neem gerust even contact op met ons op!

   Met vriendelijke groet,
   Kartalin.nl

 2. Bosmans Guillaume (België) schreef:

  Geachte,
  Kartalin , een echt wonder en zeker een helend (genezend) middel .Reeds geruime tijd was ik geconfronteerd met twee psoriasis plekken (onder rechtse knie en boven mijn staartsbeen) . Na alle mogelijke middelen te hebben uitgeprobeerd ( tot cortisone zalven toe ) , resteerde me (via internet ) Kartalin te proberen . Raar maar waar : na enkele weken reeds verbetering merkbaar en na 3 maand de psoriasis volledig verdwenen. Ik behandel nu nog na met één beurt per maand.
  Nog straffer: tevens had ik een klein zweertje op mijn rechter slaap dat bij aanraking een pijn veroorzaakte en niet heelde. Volgens mijn huisdokter betrof het een goedaardige traag groeiende huidtumor (naam ontgaat me ) die best zou verwijderd worden door een dermatoloog om later een groot litteken te vermijden . Dacht bij mezelf dit eveneens te behandelen met Kartalin . Nu na 4 maand is dit volledig geheeld en behandel het nog éénmaal per week .
  Nadeel van Kartalin : geeft verkleuring op kledij en linnen bij confrontatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek of Kartalin ook voor jou werkt


Bestel direct

Disclaimer: Kartalin is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om huidziektes en huidaandoeningen te voorkomen of te genezen. Specifiek genoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of dermatoloog.