Ervaringen

Lees hier de ervaringen van andere Kartalin gebruikers

Disclaimer – Kartalin is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om huidaandoeningen te voorkomen of te genezen. Resultaten kunnen per persoon verschillen.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kartalin
Average rating:  
 92 reviews
 by Anonymous
Super!

Al enige jaren smeer ik Kartalin. Mijn huid is schoon en vrij van psoriasis. Soms komen er plekjes terug, maar even smeren en het is weg. De zalf is duur, maar het is het dubbel en dwars waard.

 by Anonymous

Plotseling kreeg ik last van psoriasisplekken op mijn ellebogen, billen , knieën en kuiten. Ben net 75 jaar geworden. Na een paar dagen smeren was die vreselijke jeuk verdwenen en na een paar maanden smeren waren mijn ellebogen en knieën helemaal schoon. Op mijn billen en kuiten veranderden de felrode plekken in vage donkerbruine plekken. Bij navraag schijnt dit littekenweefsel te zijn, dat spontaan kan verdwijnen en door Kartalin te blijven gebruiken kan het ook verdwijnen of veel minder worden. Ik blijf Kartalin gebruiken. Ik ben 75 jaar en vind Kartalin prima spul. Nadelen: het is duur, stinkt naar motorolie en pas op met lichte kleding... het vlekt.

 by Anonymous
Werkt perfect

Ik ben begin januari met de zalf begonnen te strijken. Binnen een week was de schilfering en jeuk al een bijna verdwenen. De huid is dan nog wel rood, dus door gegaan tot half februari tot het helemaal weg was. Anderhalve tube verstreken. De halve tube blijft paraat voor als het weer uitbreekt. De zalf werkt perfect, is niet goedkoop, maar het geld dubbel en dwars waard.

 by Anonymous
Merkbare verandering

Beste lezers,Ik smeer nu een ruim 2 weken, ik moest helaas stoppen met Psorinovo! Bijwerking zware jeuk die zich pas ontwikkelde na 6 jaar gebruik. Ik smeer direct op te plekken wat terugkomt en het werkt !

Na 2 weken is het al voor 80 procent weg. Alleen blijft het echt weg na 3 maanden smeren???

Zou hier graag antwoord op willen hebben. In ieder geval iedereen een psoriasis-vrije zomer toegewenst ????

Als alle plekken verdwenen zijn moet je nog één maand doorgaan met smeren. Helaas is psoriasis een ongeneselijke aandoening. Als er na enige tijd weer kleine plekjes ontstaan volstaat het vaak om deze enige dagen aan te stippen.

 by Anonymous
Benieuwd

Goedeavond,Heb al jaren last psoriaris en ben onder de indruk van de reacties. Is de kartalin zalf ook bestemd voor de donkere huid? Mvg.Shailender

Kartalin kan gebruikt worden op alle huidtinten, dus ook op een donkere huid.

 by Anonymous
Geen verbetering

Ik ben gestopt met de medicatie voorgeschreven door mijn dermatoloog. In overleg met hem heb ik Kartalin besteld vanwege de vele positieve reviews die ik op internet las.

Ik heb Kartalin nu zes weken één maal per dag gesmeerd en zie jammergenoeg nog geen verbetering. Ik heb wel een heel hardnekkige soort psoriasis en tylotisch eczeem aan mijn voeten.

Is het zinvol om binnenkort een tweede tube te bestellen? of zal dat in mijn geval geen zin hebben. Heel jammer want ik had er heel hoge verwachtingen van. Fijn dat er zoveel mensen zijn die er wel baat bij hebben.

Psoriasis is een ingewikkelde aandoening en het verloop en herstel is mede afhankelijk van levensstijl, voeding, stress etc. Zoals elk middel heeft Kartalin helaas geen 100% score...

 by Anonymous
Gewoonweg Super

We zijn supertevreden over de Kartalin zalf, de plekken op armen en benen zijn volledig verdwenen, eerst verdween de schilferende huid, dan verdween de rode huid en nu is er niets meer te bemerken, mijn man kan zijn geluk niet op. Heb zelf een tube aan onze dokter gegeven omdat hij ook met psoriasis heeft, ik ben wel eens benieuwd wat zijn reactie zal zijn… Nu heb ik de shampoo besteld omdat de zalf nogal moeilijk in het haar te wrijven is, hopelijk ook met zo'n goed resultaat! Ik raad het aan iedereen aan!

 by Anonymous
Wonder middel

Wat een wonder middel voor de psoriasis.

Jarenlang bij dermatoloog gelopen en alleen maar hormoon shit gekregen en nooit geholpen.

3 maanden met kartalin en schoon helemaal schoon.

Ongelofelijk geen jeuk meer en irritant gekrabbel aan hoofd.voor iedereen met psoriasis dit helpt echt

 by Anonymous
Geweldig

Ben weer enkele weken bezig met kleine plekje,s te behandelen.

Het resultaat is weer geweldig meeste plekken zijn verdwenen.

Dus zogauw ik weer wat ontdek zalf er op.Een zeer tevreden gebruiker en raad eenieder die psoriasis heeft Kartalin aan.

 by Anonymous

Gebruik de zalf weer sinds drie weken op wat plekje,s die terug

zijn gekomen.Het resultaat is geweldig plekken zijn bijna verdwenen.Ik raad iedereen met psoriasis aan deze zalf te

gebruiken..

 by Anonymous
reactie zalf

In 1 woord geweldig. Ik gebruik de zalf voor psoriasis en de jeuk die ik elke dag had op de hoofdhuid en is nu praktisch weg. Geen plekken meer en vooral de

jeuk die weg is een verademing. Echte aanrader.

 by Anonymous
Super shampo

Ik heb de psoriasisplekjes op mijn huid al jaren onder controle dankzij Kartalin. Bij de vorige bestelling, zag ik dat jullie shampoo verkochten. Ik kocht een fles om uit te proberen en ik ben superenthousiast! De eerste fles is nog niet eens op, maar gisteren bij het insmeren van mijn plekjes op mijn hoofdhuid met kartalin (door mijn man), zei hij dat er geen plek meer te vinden was!

 by Anonymous
Zo blij

Mijn man is al ruim 30 jaar psoriasis patiënt. Hij heeft jaren geleden van top tot teen onder gezeten. Hij heeft puva gehad en smeert al jaren met zware troep. Jouw verhaal is heel herkenbaar. Jaren lang op zoek naar iets natuurlijks.Heel sceptisch heb ik Kartalin besteld een aantal weken geleden, inderdaad het zoveelste product om te proberen. Maar het helpt en mijn man kan het van de daken schreeuwen zo blij. Zeker nu de korte broeken tijd aanbreekt!

 by Anonymous

ben zeer tevreden over kartalin,mijn psoriasis gaat hellemaal weg .

gebruikte eerst altijd dovobet zalf, maar deze kartalin zalf werkt veel beter bij mij teminste..ben zeer tevreden , ook dus een aanrader....

 by Anonymous
Geen effect

Ik gebruik Kartalin nu 7-8 weken op psoriasisplekken in mijn gezicht, 2x daags smeren, maar merk geen enkel verschil in vergelijking met een standaard vettige zalf zoals bijvoorbeeld vaseline. Het doet niet behalve de huid vet houden. Mijn conclusie is daarom dat het erg duur is voor wat het doet.

 by Anonymous

De Kartalin werkt goed.

De plekken zijn een stuk rustiger geworden

 by Anonymous

Resultaat is allezins verzekerd. Het is eenvoudig weg een wondermiddel. Erover gesproken met mijn homeopaat die het niet mag voorschrijven uiteraard maar wel verbluft was van het resultaat.Ik heb het ook gebruikt voor mijn neusholtes omdat ik steeds korsten hadden en reeds tientallen middeltjes gebruikte om die weg te krijgen. Ik weet niet of het eczeem ( allergie aan honden vastgesteld – 4 in huis...) is of pso maar korstjes zijn weg en blijven weg. Mijn stoffen zakdoeken zijn om zeep maar mijn neus is weer normaal.Dank U!

 by Anonymous
Kartalin, het werkt!

Hallo,

Gebruik sinds 7 weken kartalin, heb het produkt gevonden via internet.

Heb psoriasis sinds twee jaar op handen, knieen en voeten, ook de nagels zijn aangetast.

De huid op mijn voeten en handen barsten geregeld open en mijn nagels waren melkachtig geel en brokkelden spontaan af.

Na een bezoek aan de dermatoloog 2 jaar geleden werd psoriasis geconstateerd, je moet ermee leren leven werd gezegd, de psorisis werd getrickerd door mijn bloeddrukmedicijnen, oa. metaprolol.

Kreeg allerlei zalfjes voorgeschreven oa met hormonen.

Deze produkten verslechterden alleen maar mijn problemen, de huid werd dunner en barstte nog vaker spontaan open.

Ben Kartalin gaan gebruiken en de psoriasis symtomen zijn voor 80% weg en dat na 7 weken! Ongelofelijk!!

De huid op mijn voeten, knieen en handen hebben er nog nooit zo goed uitgezien.

Geen open plekken, geen kloven en geen schilvers en ruwe huid meer.

Ben nu met de 2e tube bezig en blijf het gebruiken, je zou bijna zeggen een wondermiddel!

Ik wil graag iedereen die psoriasis heeft adviseren, probeer het!!!

Je hebt niets te verliezen.

Succes.....

Vriendelijk groet,

Erik ter Stege

 by Anonymous
Wauw!

Ik kan niet anders zeggen dan wauw! Ik gebruik de creme nu ongeveer 7 weken iedere ochtend na het douchen opsmeren. Het vlekt niet erg en ik vind het helemaal niet ruiken! Mijn hele lijf zat onder na verkeerde medicijnen te hebben gehad. Steeds kwam de psoriasis na 2 weken stoppen met dermovatecreme weer terug. Nu na 7 weken bijna helemaal schoon en geen nieuwe plekken!!!!! Heb geduld na een paar weken ben je er van af!! Geweldig! Voor mij geen hormoonzalf meer! Ik ben jullie erg dankbaar voor hwt importeren van dee creme!

 by Anonymous
Kartalin

De creme werkt niet zo goed op mijn ellebogen terwijl ik elke dag heb gesmeerd voor ruim een half jaar maar het helpt wel het word niet erger

 by Anonymous

goed middel tegen jeuk / eczeem.

waarom moeten dit soort dingen toch altijd zo duur zijn...

Voor Europa is een vaste prijs per tube gekozen, dus (helaas) kunnen wij hier ook geen verschil in maken. Via een van onze (groeiend aantal) resellers is het wel steeds toegankelijker om lokaal Kartalin te kopen, zo kan al bespaard worden op de verzendkosten.

 by Anonymous
ervaring

Ik kan niks anders zeggen gewoon super, ik had vanaf mijn 15 jaar hele erge psoriasis maar ben nu al 5 maanden helemaal schoon mijn zoon gebruikt het nu ook en daar gaat het ook goed mee die is ook bijna schoon. Complimenten ervoor ik heb nu een zomer gehad van gewoon lopen korte mouwen en broeken dat is zo uniek er gaat een wereld voor je open grandioos

een zeer blije klant T Hoogeveen

 by Anonymous
Ik dacht ook:het zoveelste wonder goedje

Hallo,Ik zal nu zoals vele klinken als de mensen die een review schrijven,en jij die nu leest en denkt:Ja het zal wel net goed zo goed werken als die andere honderden producten.

Maar KARTALIN WERK SERIEUS!

En ik hoop dat deze site ook echt lang zal blijven,want naast dit weet ik gewoon niet iets anders dat wel zou werken.

En iedereen weer hoe vervelend het is om onzeker te zijn over je lichaam kwam uitingen etc.

De creme mag dan misschien wat ruiken,maar het werkt wel!

En als je het niet gelooft...zou ik zeggen schaf 1 tube aan.

Want anders gooi je het wel weg aan een ander product waarvan je niet weet of het werkt.

En je zult het zelf zien dat dit wel zorgt dat de Psoriasis( jeuk/rode /schilfering) plekken verdwijnen en alles wat erbij komt.Ga zo door jongens!

En blijf dit nog vele jaren verkopen,ik zal binnenkort ook weer even een tube aanschaffen!

 by Anonymous
bedankt

Ik heb al sinds mijn prille jeugd last van psoriasis, van alles gezocht, uitgeprobeerd, uiteindelijk ermee proberen te leven want niets bleek echt te helpen. Totdat ik een advertentie zag van kartalin op een website, meteen besteld. Na twee weken de zalf gebruikt te hebben was mijn psoriasis weg. Ik kan het iedereen aanraden om dit geweldige product te gebruiken, mijn huid is hersteld, mensen staan verbaasd. In een woord een geweldig product.

 by Anonymous
Mooi hè, Gamma

Ik liep twee weken geleden in een bouwmarkt en werd aangesproken door iemand die mijn Psoriasis zag. "Ik zat tot voor kort ook onder de psoriasisplekken, maar met Kartalin kun je er vanaf komen!". Hij toonde me zijn benen (waar dus helemaal geen psoriasis meer te zien was).Ik heb gelijk ook een tube besteld en ben heel benieuwd of het bij mij ook werkt.

 by Anonymous
Houdbaarheid?

HR / Mw, hoelang kan ik de zalf met behoud van goede werking bewaren in een geopende en in een nog niet geopende tube?? Bedankt voor uw antwoord.PS de zalf werkt, eindelijk iets dat werkt. Gr., Henk

De tubes zijn ten minste 3 jaar houdbaar na productie (zie bovenzijde tube voor productiedatum). Daarna is het nog wel te gebruiken, maar kan de textuur of kleur iets veranderen. Bij twijfel kun je altijd even contact met ons opnemen.

 by Anonymous

Beste,Sinds tien jaar heb ik te maken met Psoriasis aan de beide onderbenen. Echt lelijk was het en ook sinds tien jaar heb ik geen rokje durven dragen uit vrees om bekeken te worden. Sinds 25 februari ben ik gestart met Kartalinzalf en ik moet toegeven , het is een prachtmiddel.Mijn benen zien er (naar omstandigheden) mooi uit en ik heb voor de eerste keer in 10 jaar met blote benen over de markt gewandeld zonder dat iemand een opmerking hoefde te maken. Heerlijk was dit. Ik moet u dan ook van harte danken voor de import van dit krachtige middel. Dikke merci.P.S. Ik smeer nu sedert 4 maand iedere avond. Hoelang moet ik nog smeren om er zeker van te zijn dat de toestand zo blijft? Zou graag efkes stoppen maar durf niet uit schrik voor herval. Hartelijk dank bij voorbaat voor de info.

Wanneer je precies kunt minderen of stoppen verschilt per persoon, en ligt aan de omstandigheden (stress, alcohol, seizoen etc.). Het beste kun je proberen iets minder te gaan smeren, dus bijvoorbeeld om de dag in plaats van iedere dag en het zo langzaam verder afbouwen. Houd de huid goed in de gaten en kijk hoe het reageert op de veranderingen. Succes!

 by Anonymous

The cream/lotion has made my feet so fine. I have ppp and ths is the best help for that... Thank You

 by Anonymous
Shampoo?

Hallo, ik ben ontzettend blij dat ik deze cream heb gevonden, maar nu heb ik een vraag: is het ook in shampoo te krijgen? De cream in m'n haar te smeren vind ik een heel gedoe.

Wij hebben zelf ook ervaring met psorasis op de hoofdhuid. Onze ervaring is dat het zeker met wat langer haar lastig kan zijn om aan te brengen. Iemand anders om hulp vragen kan een deel van de oplossing zijn. Let wel op vlekken in het beddengoed! Er is helaas (nog) geen Kartalin Shampoo. Wel hebben we Zarqa shampoo opgenomen in ons assortiment. Een zeepvrije shampoo op basis van Dode Zeezout voor dagelijks gebruik. Deze is uitstekend te combineren met het gebruik van Kartalin.

 by Anonymous
Zeer tevreden

Ook ik ben zeer enthousiast over de werking tegen psoriasis.Drie jaar geleden een zestal maanden dagelijks gebruikt om een uitdijende psoriasis in te dijken en inderdaad na zes maanden zo goed als verdwenen.Op sommige plekken waar het ooit begon, nl. op de ellebogen is gewoon weg en nooit teruggekomen. Op andere plekken achter de oren bv. moet ik af en toe eens (wekelijks of minder) een beetje zalf aanbrengen en dan verdwijnt het weer.Voordien hielp geen enkel middeltje.

 by Anonymous
Wonderbaarlijke zalf

Zoals beloofd even het resultaat van mijn smeerperiode met Kartalin.

Heb ongeveer zes weken gesmeerd ( waarin de eerste 2 weken wel meer jeuk op mijn rug gehad ), maar het resultaat mag er wezen. Weer een mooie gladde gezonde huid.

Uw site maakt waar wat ze belooft, dus kan ik alleen maar goede reclame voor u maken.Ben echt benieuwd hoe lang mijn huid nu letselvrij gaat blijven en zal hierover nog wel eens mailen.

Van harte dank voor het importeren en verzenden van deze stinkende, maar wonderbaarlijke zalf.

Héél véél psoriasis patiënten zullen u eeuwig dankbaar zijn en dat kunnen maar weinig dermatologen zeggen.Vriendelijke groet van een tevreden gebruikster uit België.

 by Anonymous
Zomaar een tip

Ik heb twee jaar geleden psoriasis onder mijn voet gehad. Dat was erg pijnlijk. Ik hoorde van iemand op onze volkstuin dat de binnenkant van de tuinboon (en die is wit en zacht) op de psoriasis moet wrijven, zo vaak mogelijk per dag. En in 1 week was ik van de psoriasis af!! Tot op heden . Geen klachten. Ik zou zeggen laat de mensen het zelf uitproberen, het helpt ook tegen alle eczemen. Misschien niet bij iedereen, maar je weet maar nooit of het helpt. Het is het proberen waard.

 by Anonymous
Mijn ervaring

Ben nu 5 weken aan het smeren super ik al vanaf mijn 15 jaar heel erge psoriasis en van alles al geprobeerd. Ziekenhuizen in en uit, alle therapieën gehad maar nu heb ik een paar kleine plekjes nog.Super na bijna 40 jaar psoriasis vrij heerlijk mijn zoon gebuikt het ook heeft ook erge en baat daar ook goed mee hou jullie op de hoogte hoe het na 2 maanden is ben zeer positief SUPER Gr thea

 by Anonymous

Goedenavond, Wij zijn heel enthousiast over de kartalin crème die ik vorige week bij U bestelde en mijn man nu 1 week gebruikt!, mijn man heeft een hele grote eczeem plek aan de buitenkant van zijn voet, en net zoals u hebben wij al heel veel verschillende crème geprobeerd, maar nog nooit hadden we al zo snel een verbetering, we gebruiken de crème in combinatie met dermasilk verband, wat ervoor zorgt dat de crème nog beter zijn werk kan doen!Ik had een vraagje aan U, ik ben zelf pedicure en zie in mijn praktijk veel mensen met huidproblemen, die ik natuurlijk vanaf nu allemaal enthousiast ga maken over het gebruik van Kartalin, maar eigenlijk zou ik er graag een paar in mijn salon op voorraad hebben zodat ik ze kan verkopen aan klanten? Doen jullie dat ook?Ik (wij) zijn heel enthousiast en horen graag van U.

Reseller is zeker mogelijk. Onderaan de website staat een link "Reseller worden?", daar wordt meer informatie gegeven. Simpelweg een email sturen naar info@kartalin.nl mag natuurlijk ook.

 by Anonymous
Verbluffend resultaat

Ik gebruik Kartalin nu 4 dagen, het resultaat vind ik verbluffend. Heb van alles geprobeerd via huisarts en dermatoloog, werd beroerd van alle bijwerkingen en nog beroerder van het resultaat. Ik ben gezegend met een hele dikke bos haar, daar onder zat een dikke witte koek aan mijn hoofdhuid. Binnen twee dagen was de hoofdhuid nagenoeg vrij van schilfers en voelde niet meer strak, geen haaruitval meer. Ging met een ingesmeerd hoofd naar bed en waste 's morgens mijn haar twee keer.Ook op mijn rug, onder de borsten en liezen heb ik vaak last. De plekken zijn nu al minder vurig en jeuk....., nee echt niet meer.

Kartalin komt voor mij uit de lamp van Alladin.

Wanneer wordt de shampoo verwacht???

Update januari 2015:Er is (nog) geen Kartalin Shampoo, wel hebben we inmiddels Zarqa Shampoo toegevoegd aan ons assortiment. Dit is een zeepvrije shampoo op basis van Dode Zee zouten en mineralen. Ideaal voor dagelijks gebruik en ter ondersteuning bij het gebruik van Kartalin. Deze shampoo is, net als Kartalin, eenvoudig via onze online shop te bestellen.

 by Anonymous
Weinig respons van de dermatoloog

Ik gebruik nu na bijna 1jaar weer kartalinzalf omdat er weer wat kleine plekjes ontstaan.

De zalf heb ik aan mijn huisarts laten zien en ook de resultaten. Arts rade mij aan dit door te geven aan de dermatoloog. Heb ik gedaan en hij was zeer verbaasd over het resultaat waarop ik hem vroeg deze zalf te proberen bij meerdere patiënten maar kreeg niet veel respons jammer.

Ik ben zeer tevreden en adviseer mensen met psoriasis Kartalinzalf te proberen.

 by Anonymous
80% herstel

Ik zou u nog melden hoe de resultaten zijn!

Zitten nu na 2al eerder gekochte tubes op 80 procent herstel,dus gaan er mee door!

 by Anonymous
Kartalin Shampoo?

Dag, Ik ben super blij met de creme, geweldig resultaat. Is er ook een shampoo beschikbaar, mijn hoofdhuid insmeren met deze zalf is bijna niet te doen.

Er is helaas (nog) geen Kartalin shampoo. De fabrikant is hier wel mee bezig, maar wanneer het op de markt komt is nog onduidelijk.Wij hebben zelf erg goede ervaringen met Zarqua Dandruff Shampoo als vervanger van de "normale" dagelijkse shampoo. In combinatie met Kartalin tijdens het slapen (hoewel we weten dat smeren, zeker in langer haar, lastig kan zijn).

 by Anonymous
Een droom die uitgekomen is

Na jaren gesmeerd te hebben met cortisonezalf ben ik op gezoek gegaan naar iets anders.Mijn psoriasis ging met andere zalven niet weg of slechts tijdelijk. Kartalin is voor mij echt een droom die uitgekomen is. Na enkele dagen zag ik al verschil en na enkele weken al helemaal. Na een paar maanden was ik psoriasis vrij ! Echt ongelooflijk, dit had ik echt niet verwacht. Nooit gedacht dat ik nog naar het strand kon gaan zonder dat ik psoriasis zou hebben. Nu een jaar later ben ik nog steeds psoriasis vrij. Ook de donkere plekken zijn weg. Nu en dan komt er wel weer een plekje terug, maar met even smeren is het zo weer weg. Bij deze wil mijn hartelijke dank uitbrengen dat Kartalin hier te verkrijgen is !

 by Anonymous

Beste Fred, i.v.m.het 2 weken uitproberen van de zalf wil ik jullie melden dat de psoriasus bij bij ernstiger is geworden. De plekken werden groter én er kwamen zelfs plekken bij.

Beste,2 weken is wel erg kort. Kartalin heeft tussen de 2 en 4 maanden nodig om herstel te bewerkstelligen, en in het begin verergeren de klachten soms.Psoriasis is een gecompliceerde aandoening en kan door vele oorzaken getriggerd worden. Het gebruik van alcohol bijvoorbeeld kan een zeer negatieve invloed hebben op Psoriasis, alsmede ongezond eten, stress of zelfs weersomstandigheden. Wij kunnen helaas niet nagaan welke factoren van invloed zijn bij de verschijnselen die je beschrijft.

 by Anonymous
Kartalin op nagels

Mei 2012 ben ik begonnen met het gebruik van Kartalin op mijn duimnagel met psoriasis (die toen progressief aan het verslechteren was). Na 1 week kon ik al merken dat het proces leek om te keren naar herstel i.p.v. verslechtering.Nu, na 1 jaar zijn mijn nagel en nagelbed bijna weer normaal. Zelfs de bolling van de nagel komt weer terug.Ik smeer de Kartalin elke avond voor het slapen gaan heel dun onder en op de nagel. Ik laat het gewoon even opdrogen en doe er zelfs geen bescherming omheen. Ik ga ermee door tot de nagel 100% normaal is. Eventuele vlekken was ik uit met afwasDreft.Ik ben erg blij dat ik Kartalin ontdekt heb!!! Het is een genot om weer genezen te zijn van een pijnlijke nagel (nog afgezien van het esthetische aspect).

 by Anonymous
Wat een geweldig product

Wat een geweldig product, binnen ettele weken was ik volledig psoriasis vrij! Ik ben nu een aantal maanden bezig om mijn nagels te behandelen, helaas kost dit dus meer tijd.Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor dit geweldige product, alles geprobeerd en dit is het enige wat werkt.Een hele blije gebruiker die inmiddels al maanden psoriasis vrij is 🙂

 by Anonymous
Ik ben compleet genezen

Hallo Ten eerste wil even vertellen dat ik een half jaar lang elke dag goed gesmeerd heb, ik zat echt onder op mijn knieen en ellebogen en rug. Ik ben compleet genezen ervan alleen nog wat donkere plekken maar nu een jaar later zijn ook die bijna verdwenen. HEERLIJK, super creme. Ik heb van alles gebruikt hiervoor: talloze cremes, lichttherapie, acapuntuur noem het maar op.Soms heb ik nog een klein beetje op mijn elleboog maar als ik even smeer een paar dagen trekt het weer weg, en dat na alle praktijken ook maar geprobeerd te hebben!!Nogmaals heel erg bedankt!

 by Anonymous
Compleet van mijn psoarsis af

Ik zou graag dat dit ook op deze blog komt te staan. Ik heb al 17 jaar psoarsis en heb van alles geprobeerd, niets werkte.Ik heb in februari 2013 Kartalin besteld en ben er in Februari mee begonnen. Deze heb ik 1 maand gesmeerd en ben tot op heden compleet van mijn psoarsis af, heb ook niet meer gesmeerd sinds laatste dag van februari.

 by Anonymous
Geen plekken meer

Ik gebruik de zalf nu 2 maanden en het resultaat is geweldig. Geen plekken meer, en als er een plekje verschijnt beetje zalf erop.Hopelijk heb ik na vele jaren nu het juiste middel (KARTALIN) gevonden. Bedankt, een tevreden klant

 by Anonymous

Ik heb een beetje zalf van mijn zus gehad om te proberen. Na 2 weken heb ik er vertrouwen in. Bedankt!

 by Anonymous
Erg tevreden met het resultaat

Overigens wil ik nog even kwijt dat ik erg tevreden ben met het resultaat van het gebruik van Kartalin.Ik vraag me wel af of de psoriasis na behandeling wegblijft. Heb nl. ook ervaring met 'therapiemoeheid'.

 by Anonymous
Veelbelovend

Ik gebruik de zalf nu 2 weken en het resultaat is veelbelovend. Schilfers zijn verdwenen en de plekken zijn lichtrose, 's avonds insmeren en dan een oude pyjama aan ivm vettigheid can de zalf.Ik blijf doorgaan met de zalf en zie over enkele weken hoe het verdere resultaat is.

 by Anonymous
Het is niet te geloven

Ik ben nu een week bezig en het is niet te geloven, maar mijn plekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.Ik smeer ook al jaren van allerlei zalven en heb om de zoveel tijd licht therapie nodig. Je bent toch sociaal geremd en wat is het heerlijk als je weer een t-shirt met korte broek aankan. Of wat ik altijd heel graag mocht doen, naar de sauna gaan.Ik moest dit toch even kwijt, dus aarzel niet maar bestel een tube en ervaar dit zelf.

 by Anonymous
Ik raad het iedereen met eczeem aan.

Beste Fred en Anna,Ik heb gisteren mijn tube Kartalin ontvangen. Supersnelle bezorging sinds ik het vrijdag besteld heb. Geweldig dus. Maar wat nog geweldiger is, is dat ik het giseravond meteen op benen kon smeren. Ik ga al maanden dood van de jeuk en dat is direct gestopt! Alleen daarom al zou ik Kartalin aanbevelen.Ik ben er helemaal van overtuigd dat mijn eczeem over een paar maanden (of weken) geheel verdwenen zal zijn. Bedankt![...]Zoals beloofd een kleine update. Na een weekje smeren is mijn eczeem een stuk minder. Mijn huid is niet meer onstoken en bijna weer helemaal glad. De jeuk is gelukkig verdwenen. En dit al na een week. Ik heb goede hoop dat het na een maand helemaal verdwenen is.Nogmaals, kartalin is een geweldig product en ik raad het iedereen met eczeem aan.

 by Anonymous
Na een week al bijna schilvervrij

Ik moet U vertellen wat een ongelofelijke goeie zalf kartalin is. Na jaren zware medicijnen eigenlijk na een week al bijna schilvervrij, zonder cortison medicijnen, alleen een beetje vitamine A. Ik ben verrukt!! Laten we hopen dat dit zo blijft.

 by Anonymous
Een uitstekende zalf!

Nog even een kleine aanvulling op review van 8 Mei 2011: het een uitstekende zalf!! Mijn vrouw gebruikt het nu al meer dan anderhalf jaar niet meer aangezien ze echt voor 100% geen Psoriasis meer heeft! Het heeft dus uitstekend geholpen.

 by Anonymous
Everything was perfect!

Hi, From Greece,

I received the package yesterday. I am very please with the way you handled my order. Everything was perfect! Thank you.

 by Anonymous

Beste Fred,Bedankt voor de snelle reactie en een goede klanten service. Hoop ook dat mijn vrouw snel baat heeft bij Kartalin, we hebben veel positieve reacties gelezen op diverse blogs en forums en daar komt er waarschijnlijk ook nog 1 bij, in ieder geval voor jullie klanten service.

 by Anonymous
Voor mij is het geweldig

Heb vanaf 6 oktober 2012 deze zalf op de psoriasis van elleboog en knie gebruikt... Werkelijk na 6 weken alle drie grote plekken zo goed als verdwenen. Heb al sinds 27 jaar geen enkel zalfje gehad die dit resultaat behaald heeft. Ik raad iedereen aan het te proberen, voor mij is het geweldig.

 by Anonymous
Wat een geweldig resultaat!

Enige tijd geleden heb ik aan jullie advies gevraagd over het gebruik van Kartalin voor mijn zoon van 23. Zoals eerder aangegeven is de psoriasis verspreid over zijn hele lichaam, echt van hoofdhuid tot aan zijn tenen. Met enige reserve heb ik bij jullie de Kartalin besteld, maar wat een geweldig resultaat! Na de uitgebreide advisering die ik van jullie heb gekregen, is hij beginnen te smeren, en het resultaat is verbluffend. Hij heeft gelukkig geen enkele allergische reactie gekregen en inmiddels weer tubes bij jullie besteld. Ik wil jullie bedanken voor de uitgebreide toelichting op mijn mail, en het feit dat jullie hier veel mensen mee helpen.

 by Anonymous
Iedereen aan te raden.

Na diverse soorten cremes,heb ik eindelijk een goed resultaat met Kartalin. Binnen een week was de huid helemaal dicht en de dikke gelige velletjes verdwenen. Ik kan het iedereen aanraden.

 by Anonymous
Na 24 jaar psoriasisvrij

Beste,

Ik ben zeer tevreden over de zalf daar ik na 24 jaar alles geprobeerd te hebben nu psoriassisvrij door het leven kan gaan. Ik ben gisteren 29/08/2012 zelf naar een thermen kunnen gaan met mijn vrouw, iets dat ik tervoren niet zou gekund hebben. Dank u ik zegge het voort.

 by Anonymous
Eindelijk vrij!

Allereerst dank jullie wel dat jullie Kartalin op de markt brengen. Ik ben 1 van die duizenden die al 35 jaar psoriases heeft en door Kartalin heb ik een fijne zomer gehad. Ik ben nu 2 maanden aan het smeren en alles ging goed tot voor 3 dagen geleden. De vlekken begonnen op een dusdanige manier te jeuken dat ik er bijna bang van werd. Dit spreidde zich uit over mijn hele lijf en ik heb allemaal kleine griezelbultjes gekregen. Het jeukt als hel. En ik heb het benauwd gehad. Ben gestopt met kartalin en ik heb een hele dag gehuild hierover. Eindelijk iets wat helpt en ik krijg zo'n heftige reactie. Kunnen jullie mij adviseren ajb?

--------

Ben net naar de huisarts geweest en die vindt dat ik gewoon door kan smeren. Zij denkt dat het een opflakkering was die vanzelf weggaat. Ik ga heel rustig aan weer beginnen. Voorheen zorgde ik dat ik alle uren die er voor staan gesmeerd was. Nu doe ik even een stapje terug, ben te geschrokken van de reactie van mijn lijf. Dus ik mag door gaan maar doe het heel rustig aan. Mijn huisarts was erg enthousiast over kartalin en ik denk dat zij het door gaat spelen aan haar patienten. Dus wie weet krijgt het eindelijk de erkenning die het verdient!Heb zelf, toen ik voor het eerst sinds jaren weer bij het water was, de site doorgegeven aan een man die ook psoriases had. Wat was die man blij, hij bedankte me keer op keer voor de tip. Het is natuurlijk ook bijna niet te geloven.Ik heb alles al gedaan, van teerzalf tot lichttherapie en allerlei smeersels. Ik ben tot op het bot dankbaar dat jullie het op de markt hebben gebracht want ook al kun je er 100 mee worden het blijft een zilveren gevangenis. En nu ben ik eindelijk vrij...!

 by Anonymous
Het ruikt, het vlekt, maar dat weegt niet op tegen het voordeel

Beste mensen,

Ik gebruik Kartalin inmiddels een paar maanden tegen psioriasis. Vooral op mijn benen en rug is dit behoorlijk ernstig geweest. Geweest, omdat Kartalin fantastisch heeft geholpen. Ja, het ruikt, ja het vlekt, maar dat weegt niet op tegen het voordeel van nu bijna psoriasis vrije benen en rug. En dat al na 1 tube gebruikt te hebben. Het is echt erg goed spul. Nu steeds minder nodig omdat de plekken gewoon weg zijn. Af en toe zie ik een nieuwe plek en die smeer ik,direct in. Dan verdwijnt dat snel weer. Topspul, kan niet anders melden.

 by Anonymous
Door Kartalin heb ik de plekken meer onder controle.

Ik heb sinds mijn 18-e jaar verschillende vormen van psoriasis, kleine plekken maar ook op vervelende plekken (bilnaad, liezen, in en rond mijn oren), op mijn hoofdhuid en gewrichtspijn (met name in de winter). Het ene jaar is het erger dan het andere jaar. Er zijn gelukkig ook jaren geweest waarin ik geen klachten had.Ik slik in overleg met mijn dermatoloog fumaarzuur. Daardoor worden de klachten minder. Ook ik heb al heel wat zalfjes en lotions geprobeerd. Sinds ongeveer een jaar gebruik ik na een tip van iemand Kartalin erbij. Alleen op mijn hoofdhuid is het lastig aan te brengen. Ik was mijn haar 's-morgens voordat ik ga werken. In het begin komen de schilfers flink los. Ik smeer in de zomerperiode niet in verband met de zon. Teruggekomen van de zomervakantie speelt mijn psoriasis meestal erg op en begin ik weer met smeren. Ik ben blij met Kartalin. De schilfering neemt af en er vormt zich langzaam aan nieuwe schone huid. Door Kartalin heb ik de plekken meer onder controle.

 by Anonymous
Met een gerust hart korte mouwen dragen

Even een reviewtje van mij! Ik gebruik de crème nu 3 weken voor (milde) psoriasis op de ellebogen. Op mijn rechter elleboog zie je praktisch niets meer. Op mijn linker elleboog is het ietsje hardnekkiger kennelijk, maar zelfs daar is het voor iemand die niet weet dat 't er zit nauwelijks te zien. En ik zie 't nog steeds geleidelijk aan minder worden! En daar ben ik erg blij om!Ik zit nu juist in een drukke schoolperiode en zag de psoriasis 3 weken terug juist iets uitbreiden. Nu neemt het af in een drukke periode; wow! Zoals het er nu uitziet, kan ik met een gerust hart korte mouwen dragen in de zomer! Ik ben jullie zeer dankbaar voor het importeren van deze waanzinnige crème!!

 by Anonymous

Goedemiddag,

Mijn complimenten voor deze geweldige zalf. Het werkt echt fantastisch en zal deze dan ook graag aanbevelen.

 by Anonymous
Na 4 weken zo goed als weg.

Hallo,

Een tijdje geleden, ongeveer 4 weken geleden heb ik Kartalin besteld. Ik heb toen een mailtje gestuurd dat ik het heel erg vond stinken en er hoofdpijn van kreeg. Intussen ben ik het elke avond gaan gebruiken voor ik naar bed ga, met een oude pyjamabroek aan omdat het wel vlekken geeft. Ik heb Psoriasis op mjn benen. Tot mijn verbazing verdween het als sneeuw voor de zon. Na 4 weken zo goed als weg. Nu ben ik heel erg blij.

 by Anonymous
Heb mijn huisarts hierover ingelicht

Mijn vader, grootvader en zijn zus hadden deze kwaal allemaal. Duidelijk erfelijk zou ik denken. Ik krijg nu pas een beetje last ben al 58, overigens zonder jeuk, dat komt, denk ik, omdat ik al mijn hele leven vegetarisch ben. Las nl. op een andere site dat vegetarisch eten hielp bij deze kwaal.Met vriendelijke groet, en dank voor de door u gevonden crème. Heb mijn huisarts hierover ingelicht en zal uw folder bij hem in de bus doen.

 by Anonymous

We have been using the cream for over 2 months and my husbands 25 year condition is now coming to an end.

 by Anonymous
Beslist aan te bevelen

Hallo Fred,Onze persoonlijke ervaring zijn erg positief. M'n echtgenote is stilaan bijna letselvrij aan het worden en dit is - na zo véle jaren - een erg fijne ervaring. Het eerst merkbare en meteen belangrijkste is dat de onhoudbare jeuk na korte tijd afneemt en stilaan verdwijnt. Ook de witte schilfertjes die altijd van de hoofdhuid op de schouders afvallen zijn bijna weg. Spijtig van de geur van het product, die is niet erg fris om te ruiken, alhoewel het niet opweegt tegen de vele voordelen die de genezing meebrengt.Mochten ze daar nog iets aan kunnen doen zou het fantastisch zijn. Al bij al, en na vijftien geplaagd te zijn met de ziekte, is dit een zeer positieve ervaring en zijn we erg gelukkig met de resultaten. Ik denk dat Kartalin voor alle Psoreasispatienten beslist aan te bevelen is.Waarom de dermatologen hier niet over spreken begrijp ik niet goed of... zijn we dan geen "brood meer op de plank" meer....??

 by Anonymous

Hi Fred,

Many thanks and I can't thank you enough for your product has helped improve my life.

 by Anonymous
De eerste dagen verdwenen de witzilveren schilvers als sneeuw voor de zon

Ik wil even m`n emotie op papier zetten nadat ik voor ruim 2 weken een tube Kartalin van u heb ontvangen.Heb me in 2007 voor het eerst bij m`n huisarts gemeld met huidklachten wat de naam psoriasis kreeg waarbij ik toen ben doorgewezen naar een dermatoloog in het ziekenhuis. Had dus rode plekjes met witte schilvers achter één van m`n oren in de haarlijn, op de beide knieën en ellebogen, plekje op de rug, bovenarm scheenbeen en wat kleine irritatie hier en daar.Verdient misschien niet de schoonheids prijs maar zowel ik als m`n vriendin konden hier wel mee leven maar vooral de jeuk en de steeds groter ( en meer ) plekken baarde me wat zorgen. Kreeg dus ook een "Leo" hormonen zalf die ik jaren heb gebruikt waarbij ik het laatste jaar dit achter wegen heb gelaten waarbij ik diverse andere middeltjes heb gebruikt zonder resultaat. Ook een alternatieve behandeling gaf niet het gewenste effect maar toen Kartalin werd gebruikt was het resultaat verbluffend.De eerste dagen verdwenen de witzilveren schilvers als sneeuw voor de zon maar juist die vervelende jeuk werd sterk gereduceerd. Nu ruim een 2 week zij bijna alle plekken mooi rustig en smeer met plezier de plekken in met de heerlijk ruikende zalf 🙂

 by Anonymous
Na 40 jaar psoriasisleed ben ik nu schoon

Ik heb u al eerder een email gestuurd over hoe tevreden ik ben over kartalin. Na meer dan 40 jaar psoriasis leed ben ik nu schoon. Zelfs mijn nagels die door de psoriasis helemaal los zaten zien er nu weer normaal uit.Ik vraag me af of ik door moet gaan met het smeren van kartalin nu de psoriasis weg is. Ik vraag me dit met name af over de plekken die nog heel donker van kleur zijn. Ik gebruik nu bijna 5 maanden kartalin.

 by Anonymous
Nogal sceptisch

Ik gebruik het nu enkele maanden en hoewel ik er eerst nogal sceptisch tegenover stond omdat ik al zoveel dingen had gebruikt die niet hielpen, moet ik nu toch even kwijt dat, op een enkele hardnekkige plek na, mijn huid practisch helemaal schoon is. We promoten het nu dus ook aan familieleden die ook last van Psoriasis hebben

 by Anonymous
Geen verkooppraatjes en mooie verhalen. Gewoon proberen.

Hallo,

Ik heb al 42 jaar psoriasis. De psoriasis zit met name op mijn handen, armen en benen. In die 42 jaar heb ik zo'n beetje alles gesmeerd en geprobeerd wat via de dermatoloog en het alternatieve circuit te krijgen is.

Het enige wat in al die jaren enigszins geholpen heeft zijn de hormoonzalven (met name Dermovate). Als gewoon smeren niet hielp moest ik de plekken vaak insmeren met Dermovate en vervolgens afplakken met plastic. Ik heb heel wat nachten helemaal in het plastic gewikkeld geslapen. De laatste jaren hielp Dermovate echter ook niet meer waardoor ik maar weer eens op internet ben gaan zoeken naar alternatieven en op de website van Kartalin terecht kwam.

Als je alles al geprobeerd hebt zonder resultaat te boeken wordt je behoorlijk sceptisch. Ik was dan ook in eerste instantie niet van plan om kartalin te bestellen. Wat mij uiteindelijk over de streep trok was de eenvoud van de Kartalin website. Geen verkooppraatjes en mooie verhalen. Gewoon proberen.Ik smeer kartalin nu 5 weken en het resultaat is echt verbluffend. Mijn armen en handen die hoofdzakelijk bedekt waren met kleine plekken zijn helemaal schoon. Op mijn benen had ik heel veel kleine plekken en een aantal zeer grote plekken. De kleine plekken zijn inmiddels verdwenen en de grote plekken zijn voor 80 procent verdwenen.

Ik ben de importeur van kartalin zeer dankbaar voor het importeren van de zalf. Ik ben van plan om de dermatoloog op de hoogte te stellen van deze zalf.Met vriendelijke groet,

K de Z

 by Anonymous
Kartalin helpt! WONDERmiddel

Een aanzienlijke verbetering nu al na 1 weekje of 4 smeren. Was begonnen op mijn ellebogen, daar is het nu zo goed als weg! Ben nu circa 2 weken bezig met de rest van mijn huid en daar worden de plekken aanzienlijk dunner en gaat dus ook erg goed! Ben benieuwd of dat ik er helemaal door dit WONDERmiddel vanaf komt en of het resultaat blijvend is.Heb er last van vanaf mijn 16de jaar (ben inmiddels 36 jaar) en dit is het eerste middel dat echt werkt, behalve veel zon in combinatie met zee dan. Maar ja dan ben je op het einde van je vakantie pas "schoon"....Ben blij dat ik niet geluisterd heb naar de artsen die met allerlei rotzooi kwamen aanzetten elke keer. Allemaal geldklopperij! Ben ook wel benieuwd wanneer je dit middel vergoed kan krijgen van je ziekenfonds. Hoewel voor die paar euro voor die zalfjes maak me dat eigenlijk geen bal uit. Hoop wel dat veel mensen er mee geholpen worden!!!!Bedankt.

 by Anonymous

Gaarne wil ik graag weer 2 tubes bestellen, werkt geweldig. Eindelijk iets wat in 20 jaar wel werkt.

 by Anonymous
Bedankje

Geachte Heren,

na zestien jaar dokteren, een tijd waarin ik af en toe gek werd van de jeuk van de schilferige, opgezwollen, rode plekken, besloot ik mij zelf maar eens te oriënteren op internet. Zo kwam ik met uw product in aanraking. Het spul rook,en zag er uit als een mengsel van koeienvla met petroleum en veroorzaakte vlekken in kleding en kleding en beddengoed die absoluut onuitwasbaar bleken. Maar....! Tot mijn grote vreugde kan ik u bij deze melden dat na drie maanden uw product gebruikt te hebben de plekken vrijwel compleet verdwenen zijn. Ik vond een bedankje dan ook wel het minste dat ik doen kon en wens u verder nog veel succes.Met vriendelijke groet

 by Anonymous
Situatie met 70 - 80% verbeterd!

Beste Fred,net een bestelling geplaatst voor een tweede tube Kartalin. Het resultaat na twee weken Kartalin toe passen is verbluffend. We durven het nog niet te geloven. Zou na 10 jaar(!) gebruik van hormoonzalf, zonder dat dat noemenswaardige verbetering opleverde (los van een paar korte perioden waarop het beter leek te gaan), het mogelijk zijn om weer normale huid op de voetzolen te krijgen? Het lijkt er wel op, na twee weken is de situatie met 70 - 80% verbeterd!Wij hopen ook op die laatste 20% en laten weten of dat gaat lukken.

 by Anonymous
Blaasjes-eczeem

Ik gebruik de zalf niet bij psoriasis, maar bij blaasjeseczeem aan de handen. En nu, na een kleine week merk ik al resultaat. Ik bestel straks een tube via het bestelformulier.

 by Anonymous
Creme doet wonderen.

Deze creme doet wonderen, een moeilijk te genezen plek op mijn linker onder arm toont genezing. Ook door voeding met weinig of geen E-nummers wordt psoriasis rustig, geen schilfers meer.

 by Anonymous
Duidelijke verbeteringen vastgesteld

Hallo,

Mijn man behandelt nu al ruim 1 maand de verschillende psoriasisplekken met jullie crème en moet eerlijk toegeven dat dit de eerste keer is waarmee hij zo een duidelijke verbetering vaststelt. Hopelijk blijft dit zo.

Nu heeft de zoon ook Psoriasis, hij heeft het voornamelijk in zijn haar en een grote vlek op zijn voorhoofd, maar als jonge gast draagt hij graag zijn haar nogal lang. Bestaat er geen soortgelijke product in shampoovorm? De gewone Kartalincrème lijkt mij nogal vettig om in het haar te wrijven.In ieder geval vind ik dit een superproduct en eigenlijk begrijp ik niet dat dermatologen hier in België hiervan niet op de hoogte zijn.

 by Anonymous
Kartalin is voor mij het wondermiddel

Fred,

ik heb ook al diverse zalven gekregen via de dokter en niets hielp. Kartalin is voor mij het wondermidel waar ik eigenlijk niet zo in geloofde tot ik het resultaat al zag en voelde na drie dagen gebruik.Ik ga opgewekt de zomer tegemoet. Geweldig!

 by Anonymous

Hallo,Ik gebruik Kartalin dus nog maar net, en ben experimenteel alleen 2 psoriasisplekken op beide onderarmen gaan smeren. En ik zie nu al verschil!

Geen schilfers meer, en het felrode wordt langzaam roze.

Ik durf bijna niet te hopen dat het ook echt zal verdwijnen, maar aangezien mijn hele lichaam vol zit en ik na 26 jaar behandel methoden bij de dermatoloog (allerlei zalven, crèmes en vaak en veelvuldig PUVA) de hoop toch al opgegeven had, zal ik z.s.m. een pot gaan bestellen om de rest ook in te smeren! Ga nu extra voorzichtig om met het beetje wat ik nog heb, en houd jullie op de hoogte. Tot dusver ben ik dus zeer positief!Het is wel typisch dat juist mijn psoriases (en de reuma die ik erbij heb) nu zo vreselijk opspeelt, nervositeit speelt duidelijk een rol! En om dan te zien dat er daadwerkelijk 2 plekken verminderen, dat is zo fijn, juist nu met dit warme weer, ik durf nl. geen korte mouwen te dragen, maar wie weet over een tijdje weer wel!?

 by Anonymous
Na 30 jaar voor 99% verdwenen!

Mijn vrouw die al 30 jaar last had van psoriasis en al die tijd verschillende middeltjes via huisarts en dermatoloog gebruikte wat soms wel wat hielp maar toch weer steeds in hevigheid terugkeerde kwam en een half jaar geleden via internet bij het product Kartalin terecht, ging het gebruiken met als gevolg een verbluffend resultaat !!!! Want na enkele maanden gebruik is het voor 99% verdwenen en heeft ze geen last meer van jeuk en huid schilfers.!!!!

Het is nu een mooie gladde huid van een jonge vrouw, welke zich een stuk gelukkiger voelt en van de klachten af is!!

Ze kan nu weer met een gerust hart naar het strand.Dit hebben wij ook doorgemeld aan andere psoriasispatiënten. Of zij er iets mee gaan doen is ons niet bekend.

EEN GEWELDIG MIDDEL, VOOR IEDEREEN AAN TE BEVELEN DIE LAST HEEFT VAN PSORIASIS!!!

 by Anonymous

Ik bestel hierbij een tube. Ik heb al meer dan 15 jaar last van psoriasis en de aangetaste zones blijven toenemen.... Benieuwd naar het resultaat![…]Bedankt voor de tube! Ik zie nog geen spectaculaire verandering, maar toch zijn alle schilfers al verdwenen. Benieuwd naar het vervolg, wordt vervolgd!

 by Anonymous

Mijn zoon denkt er echt baat bij te hebben. Eerst had hij veel extra jeuk. Hij gebruikt het voor zijn hoofdhuid. Hij zegt dat de plekken volgens hem echt verminderen, ik kan het zelf niet beoordelen, hij verstopt de plekken onder een pet en niemand mag het zien. Dus ik wil graag nog een tube ontvangen.Ik hoor graag van u. Vriendelijke groeten,

 by Anonymous
Bijna weer in korte broek

Goeiemiddag deze Koninginnedag. Ik heb nu 3 tubes gesmeerd. Ik zat behoorlijk onder de psoriasis. Vooral op knieën, ellebogen en handen. Op die plaatsen is het bijna weg. Ik ben blij, dat ik weer in mijn korte boek kan lopen, bedankt.

 by Anonymous

De tube binnen gekregen en INDERDAAD HET WERKT!

 by Anonymous

We zijn ontzettend blij met de crème, nogmaals onze dank. We hopen echt dat het nog verder mag opknappen.

 by Anonymous
Na 14 dagen verbluffend resultaat

Ik heb Kartalin nu bijn veertien dagen gebruikt. Het resultaat is werklijk verbluffend.Vier weken geleden kreeg ik voor het eerst last van psoriasis en van de dokter kreeg ik een hormoonzalf mee. Omdat ik van kennissen had gehoord dat hormoonzalf niet of nauwelijks werkt, ben ik op internet gaan zoeken. De psoriasis onstond voor het eerst op mijn armen. De psoriasis is in nog geen veertien dagen met ongeveer 80 % verminderd!! Waarom weet de reguliere geneeskunst hier niets van? Onbegrijpelijk!Heb jij ook voedingssupplementen tegen psoriasis in je assortiment en/of heb je ook voedingsadviezen beschikbaar?Succes verder met de verkoop van deze "wondercrème". Ik zal er zeker reclame voor maken.

Wij verkopen zelf geen voedingssupplementen. Wel ervaren (en horen) wij dat het gebruik van sommige producten de symptomen van psoriasis kan verergeren. Dit lijkt per persoon te verschillen, dus probeer voor jezelf te herkennen van welke producten je symptomen erger lijken te worden.Denk daarbij aan de volgende producten: vet eten, gekruid eten, eieren, alcohol, roken en bepaalde soorten fruit of groente.

 by Anonymous
Schilfers en jeuk

Opvallend is wel dat ik enkele uren na het smeren vreselijke jeuk krijg op mijn rug, en ik 's ochtends enorm veel schilfers in mijn bed vind, en in mijn shirt. Heb mijn matras echt moeten stofzuigen!Maar met het verdwijnen van de schilfers worden er nú al enkele plekjes zichtbaar minder.

Ik had een vrij grote plek op mijn rechteronderarm, had daar ook een foto van gemaakt hoe deze was voordat ik met de Kartalin begon, en dat is echt een enorm verschil!Of het allemaal zo goed als verdwijnen gaat weet ik niet, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar elke verbetering is voor mij meegenomen!!!Ik houd u op de hoogte[….]Hallo,De jeuk blijkt van het 'loslaten' van de schilfers te zijn. Goh, er zijn al zoveel verbeteringen waar te nemen! Wel jammer dat het zo hard gaat (met de Kartalin) omdat ik echt heel erg 'vol' zit. Benen, armen, rug, en ook wat kleine plekjes op mijn buik.

 by Anonymous
Echt een wonder!

Beste heer Oudshoorn,

Ik heb maanden geleden 3 tubes bij u besteld en ik wilde u even zeggen dat het fantastisch werkt. We hebben foto,s genomen van mijn man zijn benen voor die tijd en van nu en het is bijna WEG. Niet te geloven hij is zo ontzettend blij. Heel hartelijk dank, naar jaren dokteren kan hij nu weer in zijn korte broek en blouse lopen en ook de verschrikkelijke jeuk is gewoon HELEMAAL weg.

Het is echt een wonder!Als u de foto’s wilt gebruiken voor uw website dan sturen we ze graag naar u toe. Nogmaals bedankt en kunnen we bij deze 3 nieuwe tubes bij u bestellen of moet dat via de website?Vriendelijke groeten

 by Anonymous
Laaiend enthousiast

Ik ben laaiend enthousiast over Kartalin.

 by Anonymous
Reuze bedankt

Bij bestelling 1e tube:

“Mijn eerste kennismaking met Kartalin beviel mij geloof ik best goed! Ik heb meer nodig om zeker te zijn van de zaak, vandaar deze bestelling. Tot nu toe top!”Bij bestelling 2e tube:

“Bevalt goed! Reuze bedankt. Voor de zekerheid nog even blijven doorsmeren.”

 by Anonymous
Eindelijk weer geslapen

Gisteren en eergisteren van gebruikt, ik had sinds een paar maanden veel minder jeuk en heb voor het eerst sinds maanden doorgeslapen godzijdank. Ik wordt gek van die voordurende jeuk. Dus er is effect en daar gaat het om. Wil er dus voorlopig niet mee stoppen.

Ontdek of Kartalin ook voor jou werkt


Bestel direct

Disclaimer: Kartalin is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om huidziektes en huidaandoeningen te voorkomen of te genezen. Specifiek genoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden en kunnen per persoon verschillen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of dermatoloog.